Makelaar

Huis verhuren aan expats Amsterdam

Welkom op Expats Verhuur Amsterdam! Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van woningen aan expats in Amsterdam. Door onze jarenlange ervaring op de Amsterdamse markt voorzien wij u van professioneel advies. Ook hebben wij connecties met partijen die woningen zoeken voor expats. Bijvoorbeeld met bedrijven als Shell, Philips en de Universiteit van Amsterdam.

Wat zijn expats?
Het arbeidscontract van expats heeft vaak een looptijd van 1 tot 3 jaar, daarna vertrekken zij naar een ander land of terug naar het thuisland. Om deze reden zoeken expats vaak tijdelijke huurwoningen. Uw woning komt dus na de verhuurperiode weer vrij voor verkoop, een nieuwe verhuurperiode of eigen gebruik. Door het hoge besteedbare inkomen zoeken expats woningen in het duurdere segment met bijvoorbeeld hogere afwerking en meer luxe. Dit soort huurwoningen kunnen of willen veel andere huurders vaak niet besteden.

Expats zijn werknemers uit het buitenland die zijn uitgezonden door een bedrijf in het thuisland of ingehuurd door een Nederlands bedrijf. Het zijn hoogopgeleide huurders met een hoog inkomen. In sommige gevallen betaald de werkgever hun huisvesting, hierdoor zijn het betrouwbare huurders. Een voorbeeld van expats zijn ICT-ers uit India die computersystemen in Nederland opzetten of onderhouden.