LeegstandswetverhuurMakelaarOnderhoud

Serviceflat kan prima verhuurd worden

In een serviceflat woont men zelfstandig, maar kan men daarnaast gebruik maken van extra diensten en voorzieningen. De voorzieningen kunnen verschillen per serviceflat, zo hebben sommige woningen een maaltijdservice en andere niet.

Op serviceflatverhuur worden eigenaren van serviceflats of directeuren van de flats geinformeerd en geholpen met het verhuren van een servcieflat. Belangrijk is dat er zeer zorgvuldig omgegaan wordt tijdens de selectieprocedure om de oudere bewoners blij te houden met de verhuur.

Serviceflats zijn ontstaan in de jaren 60 en 70. Deze luxe woonvoorzieningen waren vooral in trek bij welgestelde ouderen omdat men zelfstandig kon wonen, maar toch zorg kon ontvangen. Sinds de jaren 90 is er sprake van steeds meer leegstand van serviceflats. Dit komt omdat de huidige oudere meer eisen stelt aan de woning waar hij of zij in wil wonen. Daarnaast zijn de (in de jaren 60 en 70 luxe) tweekamerwoningen te klein voor de huidige oudere.

Bij serviceflatverhuur.nl willen wij juist de leegstand tegengaan! Wij helpen u met het vinden van de juiste huurder. Wij hebben veel ervaring met het verhuren van serviceflats. Omdat het om een complex gaat met meerdere ouderen, hanteren wij een zeer strenge selectieprocedure. Zo is de leeftijdsgrens 30 +. Daarnaast bekijken wij het profiel van een potentiële huurder, zo kijken wij naar de hobby’s en naar het werk van de potentiële huurder. Doel is dat er geen overlast wordt veroorzaakt door de nieuwe huurder van de serviceflat.
De aangesloten vestigingen van serviceflatverhuur.nl zitten door heel Nederland heen, er is dus altijd een vestiging bij u in de buurt! Klik hier om te zien waar de vestigingen zich bevinden.

Heeft u interesse gekregen in het verhuren van uw serviceflat? U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen door het contactformulier in te vullen. Een medewerker in een vestiging bij u in de buurt zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.
Wij garanderen u een succesvolle zoektocht met een geschikte huurder voor uw serviceflat!