Kopen

Verhuizen! Een gedoe?

Verhuizen
In een leven kun je verschillende veranderingen doormaken die een grote impact kunnen hebben, verhuizen is er daar één van. Het staat niet voor niets voor nummer 3 van de stress veroorzakers. Het gaat in deze serie uiteraard niet alleen over het verhuizen zelf maar ook over het proces ervoor. Waar moet je beginnen als je een huis wil gaan kopen? Hoe vind je een betrouwbare hypotheekadviseur? Voor het verhuizen zelf is het interessant om te kijken naar wat je zelf doet en wat kan je kan uitbesteden. Kijk voor informatie over al deze onderwerpen naar deze Web TV serie “Verhuizen”.

Hypotheekadvies
Een hypotheek afsluiten is één van de grootste financiële stappen die je kunt zetten in je leven. Het is dus van belang dat je er goed over nadenkt. Hypotheken zijn er in zoveel verschillende soorten en maten dat het heel belangrijk is om je goed voor te laten lichten. Zo weet je welke hypotheek past bij jou en jouw situatie. In deze Web TV aflevering geven we je informatie over wat een hypotheek inhoudt en welke verschillende soorten hypotheken er zijn en welke stappen er genomen moet worden als je een huis wilt kopen.
Wil je meer weten over hypotheken? Kijk dan naar deze Web TV aflevering.

Verhuizen! Een gedoe?
Dozen regelen, grofvuil bellen, post regelen, vrienden vragen of een verhuisbedrijf bellen, je adres wijzigen; je denkt dat je overal aan gedacht hebt, maar je moet aan zoveel dingen denken dat het logisch is dat je wat vergeet.
In deze Web TV aflevering ”Verhuizen! Een gedoe?” nemen we het verhuizen onder de loep en kijken we wat er allemaal bij een verhuizing komt kijken, en wat er allemaal uit handen genomen kan worden.Heb je zelf ook genoeg van alle bijkomende zaken en zie je door de bomen het bos niet meer? Kijk dan naar deze Web TV aflevering “Verhuizen! Een gedoe?”

Zelf doen of uitbesteden?
Verhuizen is een grote stap in je leven, er komen veel zaken bij kijken. Het is niet alleen inpakken en naar je nieuwe huis rijden. Wat doe je bijvoorbeeld met waardevolle spullen? Grote kasten? Zware spullen? Daarnaast heb je altijd meer in te pakken dan je denkt.
Op die momenten kun je denken aan verhuizers, die je kunnen helpen met alle facetten die bij verhuizen komen kijken. Inpakken, demonteren, verhuizen, monteren en neerzetten. Zelfs het uitpakken kan je laten verzorgen, maar als je alleen je kostbare kast wilt laten verhuizen dan kan dat natuurlijk ook. In deze Web TV aflevering “Verhuizen, zelf doen of uitbesteden?” kijken we naar het nut van laten verhuizen en de verschillende mogelijkheden die daarbij komen kijken.