Uncategorized

Tuin verbouwen? Huur een puincontainer!

Ga je binnenkort je tuin verbouwen? Dan moet er van alles geregeld worden. Naast het zoeken naar de juiste vakmensen voor je tuinverbouwing, het maken van een planning en het inlichten van je buren, moet je ook alvast bedenken waar je al het afval dat tijdens de verbouwing vrijkomt, wilt laten. Reken er maar op dat er heel veel tuin- en houtafval vrijkomt. De beste manier om dit kwijt te kunnen, is door een puincontainer te huren. In dit artikel lees je waarom dat zo’n goede keuze is.

Een puincontainer is goedkoop

Een puincontainer hoeft helemaal niet veel te kosten. Je betaalt eenmalig een bepaald bedrag en hoeft verder nergens meer naar om te kijken. Om die reden is het huren van een puincontainer vaak net zo duur als of zelfs goedkoper dan wanneer je zelf telkens naar de milieustraat moet rijden. Dan betaal brandstofkosten voor alle keren dat je op een neer rijdt, afvalverwerkingskosten en misschien zelfs kosten voor een aanhanger. Bovendien kost het je heel wat moeite. Als je een puincontainer huurt, wordt het afval opgehaald en wordt alles voor je geregeld. 

Je kunt er snel en makkelijk afval in kwijt 

Een afvalcontainer kan voor de deur geplaatst worden, waardoor je er makkelijk bij kunt. Zo kan al het afval meteen in de puincontainer gegooid worden en blijft het niet in de tuin liggen. Naast het feit dat dit makkelijk is en je tuin lekker opgeruimd is, draagt dit ook bij aan de veiligheid. Onopgeruimd puin kan namelijk al gauw leiden tot ongelukken. Ook kun je het afval er van een afstandje ingooien, aangezien de puincontainer zo groot is. Zo hoef je niet telkens heel dichtbij de container te staan. Let er wel op dat er niemand in de buurt van de container staat.

De container is groot

Aangezien de puincontainer erg groot is, kun je er heel veel afval in kwijt. Ook groot afval past er eenvoudig in. Als je de container een beetje efficiënt inricht, hoef je deze misschien niet eens te legen. Mocht de puincontainer van Puincontainershop.nl tijdens de verbouwing toch helemaal vol komen te zitten, hoeft dat nog geen probleem te zijn. De container wordt voor je geleegd en weer op zijn plaats gezet. Zo heb je weer een volledige container om te vullen.