Uncategorized

Sodastream smaken

De Sodastream is een veelzijdig apparaat. In plaats van verschillende dranken in huis halen en continu opgescheept zitten met flessen in een voorraadkast en daarna weer met lege statiegeldflessen, heb je alleen een apparaat, Sodastream siroop en de koolzuurcilinder nodig. En misschien wat extra Sodastream flessen. Je kunt fruitwater, cocktails, mocktails, energydrank en frisdranken maken met Sodastream siroop. Er zijn voor alle categorieën Sodastream smaken in een uitgebreid aanbod te vinden. Zo heb je zonder veel ruimte in te nemen genoeg drankjes voor iedereen in huis.

Frisdranken maken

Het aanbod voor Sodastream smaken om frisdranken mee te maken is waarschijnlijk het grootst. De klassieke en meest populaire frisdranken kun je met Sodastream siroop maken. Het voordeel is dat je met Sodastream smaken frisdrank hebt, maar dan met minder calorieën. Dit geldt natuurlijk ook voor energydrank. Daarvoor kun je ook smaken voor vinden van Sodastream. Je voegt gewoon Sodastream siroop toe aan je apparaat. Dat is de enige extra stap ten opzichte van prikwater maken met je Sodastream apparaat. Verder heb je genoeg aan je cilinder en water.

Fruitwater en cocktails

Wie echt voor laag in calorieën wil gaan, is natuurlijk nog beter af om ook geen frisdrank uit de Sodastream te drinken. Als je dan wel iets met meer smaak dan water wil, kies je voor fruitdrops. Deze zorgen dat je Sodastream water een fruitsmaakje krijgt. Daar zitten bijna geen calorieën in. Je kunt ze dus zonder zorgen drinken. Tot slot zijn er Sodastream smaken om cocktails en mocktails mee te maken. Dat is een stuk gemakkelijker dan je eigen mixen maken en minstens zo leuk voor je vrijdagavond met vrienden.