Uncategorized

Airco laten installeren Swifterbant door Polarcool

Woon je in het prachtige Swifterbant of werk je daar in een gezellig bedrijf? In de zomermaanden kan het flink warm worden in ons landje en dan kan het binnen ook warm en benauwd worden. Dan is een airco een erg welkome uitvinding. Een airco bestellen en laten leveren is makkelijk, maar dan de installatie nog. Gelukkig kan Polarcool je daar bij helpen. Zij verzorgen zelfs het bestellen en leveren gedeelte. Dan hoef je dus maar op een plek te bestellen en kun je meteen een installateur inhuren op diezelfde plek. Een airco laten installeren in Swifterbant wordt makkelijker met Polarcool.

Probeer de cool calculator van Polarcool

Polarcool helpt je graag met het bestellen van de juiste airco. Ook sturen ze dan de beste monteurs naar je op voor het snel en hoogkwalitatief installeren van de airco. Met de cool calculator op de website van Polarcool kun je uitvinden welke airco het beste bij de ruimte en situatie past waar je in zit. Deze rekenmachine is geheel vrijblijvend en kan door iedereen gebruikt worden. Ook worden bij de airco die uit de test komt de montagekosten aangegeven. Dit is alsnog vrijblijvend. Pas als je hiermee akkoord bent, kun je de airco bestellen en komen wij bij je langs om de situatie te bekijken. Dan plannen we gelijk de afspraak voor de installatie in.

We sturen STEK-gecertificeerde monteurs naar je op

We benoemden net al onze geweldige monteurs. Wat maakt ze nou zo geweldig? Als eerste zijn ze allemaal, net zoals het bedrijf, STEK-gecertificeerd. Dit houdt in dat ons bedrijf en zijn medewerkers aan eisen voldoen zoals veilig en duurzaam kunnen werken. Ook de eis van milieuvriendelijk te werk gaan en hoge kwaliteit leveren zie je goed terug bij onze monteurs. Meestal sturen we twee monteurs op voor de installatie. Zo kunnen ze sneller te werk gaan en kunnen ze elkaar controleren. Dan weet je zeker dat het goed wordt gedaan en kun je snel genieten van de airco.