Onderhoud

Huis zelf slopen? Begin er niet aan! 

Heb je een interessante grond gezien waar je een woning op wil bouwen? Is het enige minpuntje dat er nog een huis op staat? Dan moet dit natuurlijk gesloopt worden. Je kan niet aan de bouw van een huis starten zolang er nog een oud pand op staat. Je kan zelf aan het slopen van een huis beginnen, maar het is toch aan te raden om hier niet zelf aan te beginnen! 

Gedeeltelijk slopen 

Wanneer er gedeeltes van het huis zouden moeten blijven staan, wil je natuurlijk niet dat hier beschadigingen aan komen. Dat is al een van de redenen waarom je sloopwerken best professioneel laat uitvoeren. Zij weten welke risico’s eraan verbonden zijn en de kans op beschadigingen is veel minder groot. Een sloopbedrijf zoals Revoort is dagelijks bezig met sloopwerken en zij weten hoe zo’n situatie moet aangepakt worden. Werken met een sloopbedrijf voorkomt onnodige problemen! 

Waarmee kan een sloopbedrijf helpen? 

Een sloopbedrijf inschakelen doe je niet alleen voor sloopwerken. Ook wanneer er zich asbestdelen bevinden in de oude woning kan je hen inschakelen. Asbest moet op een veilige en professionele manier verwijderd worden, anders kan het schadelijk zijn voor de gezondheid. Moet er geen huis gesloopt worden, maar enkel een draagmuur? Hier komt veel expertise bij kijken en het is een hele klus. Ook dan kan je best beroep doen op een bedrijf zoals Revoort. 

Toch zelf slopen? Let dan hierop! 

Wanneer een sloopbedrijf inhuren voor jou een kostelijke zaak is en je het toch zelf wilt doen, moet je op een paar zaken letten. Veiligheid primeert altijd dus draag altijd werkhandschoenen en degelijke werkschoenen. Het liefst nog schoenen waarvan de neus uit staal gemaakt is. Een helm dragen tijdens het slopen is een must. Het kan altijd zijn dat er onverwacht een stuk naar beneden valt. Ga je met een breekhamer aan de slag? Steek dan zeker oordopjes in want hier komt veel lawaai bij kijken!