Woontips

Verhuizen naar een nieuw kantoor? Begin tijdig aan de organisatie! 

Een verhuizing van het ene kantoor naar het andere vergt heel wat organisatie. Er moet een inventaris gemaakt worden, spullen moeten weggegooid worden, het kantoor moet leeggehaald worden en alle meubelen moeten gedemonteerd en opnieuw gemonteerd worden. Zie je door het bos de bomen niet meer? Schakel dan hulp in bij deze organisatie. 

Kantoorpand professioneel leegmaken 

Verschillende redenen kunnen aan de basis liggen van de verhuizing naar een nieuw kantoor. Een uitbreiding of juist kleiner willen gaan werken, het is allemaal mogelijk. Feit is en blijft dat het oude kantoorpand leeggemaakt moet worden. Dat is een hele klus, maar wees gerust, je kan er hulp voor inschakelen. Een professioneel bedrijf kan je helpen met het kantoorpand leegmaken mogelijk te maken. Er wordt een totaalpakket aangeboden om alle spullen weg te halen en het kantoor bezemschoon achter te laten. 

Ophaaldienst meubilair 

Wat de reden van verhuizing ook is, altijd komt er bij een verhuizing een grote schoonmaak bij kijken. Heel wat spullen worden dan weggegooid en dat is bij kantoorspullen niet anders. Wil je graag van wat kantoormeubilair af? Ook dan kan je datzelfde bedrijf inschakelen om deze klus te klaren. De ophaaldienst kantoormeubilair komt de spullen die je weg wilt ophalen tegen een kleine vergoeding. Wanneer deze nog in goede staat zijn, worden de spullen weggeschonken aan een goed doel. 

Neem contact op voor offerte 

Een kantoor leegmaken, het gebeurt natuurlijk niet gratis. Heb je een vraag of wil je toch liever een prijsindicatie hebben? Dan kan je contact opnemen met het bedrijf. Je kan het gratis nummer bellen, dat geen wachttijden heeft en op die manier kan je al de vragen stellen waar je mee zit. Is het prijskaartje toch wat te hoog? Dan kan je nog altijd zelf collega’s of vrienden inschakelen om de verhuizing en het leegmaken van het kantoorpand te realiseren!