Woontips

Alle mogelijke opties om uw eigen hekwerk of poort te plaatsen

Heeft u behoefte aan een hekwerk of poort voor een veilig gevoel of een sfeervolle uitstraling? Om aan uw wensen te voldoen, kunnen hekken en poorten op maat gemaakt worden. Op deze manier heeft u het gehele proces zelf in handen: van ontwikkeling tot uitvoer door de medewerkers. Wilt u graag meer weten over poorten of er één plaatsen? Lees dan verder!

Op maat gemaakte hekwerken

Op zoek naar een hekwerk in Twente? Hekwerken kunnen in allerlei soorten en maten gemaakt worden. Op deze manier kan iedere hekwerk wat u zich kan bedenken, geleverd worden. U kunt bijvoorbeeld denken aan een: tuinhekwerk, sierhekwerk, paneel/gaas afrastering, spijlhekwerk of zelfs een balkonhekwerk. Om roesten tegen te gaan worden deze hekwerken standaard verzinkt. Dat is een zinklaag die om het hekwerk gaat om corrosie tegen te gaan. Vervolgens kunt u zelf de kleur kiezen met behulp van een poedercoating. Op deze manier kan elke behoefte aan een hekwerk worden vervuld, omdat elke kleur, type en grootte kan worden aangepast zoals u het wenst. 

Poorten in Twente

Bent u op zoek naar een mooie poort voor een sfeervolle omheining van uw tuin? Ook de poorten kunnen op maat gemaakt worden! Hierbij kun je denken aan: draaipoort, schuifpoort, elektrische poort en nog veel meer. Op deze manier kunnen er poorten geregeld worden voor elke situatie. Wanneer u uw terrein wilt beveiligen, raden wij aan om een schuifpoort of draaipoort te overwegen. Deze kunt u elektrisch instellen om het meer functioneel en gebruiksvriendelijk te maken. Deze poorten gaan met één klik op de knop open in plaats van handmatig. Zo kunnen onbekenden ook niet ongevraagd uw terrein betreden! Op deze manier maakt u uw huis wat veiliger voor ongewenst bezoek

Uw eigen hekwerk of poort plaatsen

Wilt u graag meer informatie ontvangen of zelfs een hekwerk of poort laten plaatsen? Dan raden wij u aan om via internet één van de aanbieders te benaderen. Hierbij kunt u een offerte aanvragen of om advies vragen. Deze aanbieders helpen u graag verder met het beveiligen of opknappen van uw terrein. Wij hopen u hierbij genoeg geïnformeerd te hebben over alle mogelijke opties qua hekwerken en poorten!