Uncategorized

De beste inductie kookplaat volgens ons

Koken op inductie is de betere en nieuwste manier van koken. Het is er al een tijdje, maar steeds meer mensen beginnen over te stappen van gas naar inductie. Er zijn veel goede inductie kookplaten. De beste inductie kookplaten komen volgens ons bij Vangasnaarinductie van merken zoals AEG, ATAG, ETNA, Pelgrim en Siemens. Deze merken leveren al jaren de beste kwaliteit inductieplaten. Je kunt van deze merken allerlei soorten en maten vinden in onze webshop. Als je een inductieplaat koopt van een van deze merken, zit je dus sowieso goed.  Dan alleen nog installatie van de kookplaat door de beste vakmensen.

Voordelen van inductie

Een inductiekookplaat hebben heeft veel voordelen. Zo is een inductiekookplaat makkelijk te gebruiken. Dit kun je doen door op knopjes of zelfs op de plaat zelf te drukken. Dan gaat de plaat aan en kun je makkelijk van 1 tot 9 de temperatuur instellen. Daarnaast is het een veiligere manier van koken op inductie. Je hebt geen vuur nodig en er komt ook geen gas bij kijken. De platen zijn daarnaast makkelijk schoon te maken met een doekje en allesreiniger. Ook is een inductieplaat erg zuinig. De warmte is bijna meteen weg en de energiekosten zijn nooit hoog bij een inductiekookplaat.

Overstappen van gas naar inductie

Overstappen van gas naar inductie is een keuze die veel mensen maken. Dit moet goed en netjes gebeuren. Hiervoor kun je de beste vakmensen bij Vangasnaarinductie inhuren. Zij regelen de ombouw van gas naar inductie zodat je snel weer kunt gaan koken op je nieuwe kookplaat. Hiervoor moet de gasplaat worden verwijderd en de inductieplaat worden geplaatst en aangesloten. Benieuwd naar de kosten van deze ombouw? Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen bij Vangasnaarinductie en dan ontvang je een schatting van de prijs.