Energie

Zakelijke zonnepanelen in Veldhoven

Zonnepanelen laten plaatsen op zakelijke basis groeit gestaag door. Waarom zijn zonnepanelen voor bedrijven nu zo interessant? Allereerst zijn er nogal wat bedrijven die beschikken over vele vierkante meters aan daken. Deze onbenut laten liggen is in deze tijd, van hoge energiekosten, meestal geen slimme keuze. Daarbij komt dat bedrijven in bepaalde gevallen subsidie ontvangen voor het laten plaatsen van zonnepanelen. Dit geldt uiteraard ook voor de vele bedrijven die gevestigd zijn in en rondom Veldhoven.

Zakelijke zonnepanelen omgeving Veldhoven

Waarom zou je het dak van stallen en loodsen niet inzetten voor het opwekken van zonne-energie, of een stuk land wat braak ligt? Ontdek of jouw bedrijf in aanmerking komt voor subsidie. Neem daarvoor contact op met een lokale aanbieder, zij weten wat er speelt binnen de omgeving en zijn in de buurt gevestigd. Voor Veldhoven en omgeving neem je als bedrijf contact op met zonnepanelen leverancier Solar Crew.

Laat Solar Crew de subsidieaanvraag regelen

Om in aanmerking te komen voor subsidie op zonnepanelen zul je als bedrijf de zonnepanelen moeten laten installeren door een erkende leverancier: Solar Crew is zo’n zonnepanelen installateur en leverancier. Daarbij komt dat Solar Crew net een stapje verder gaat voor de klant: zij regelen ook de subsidieaanvraag en ontzorgen hiermee de klant. Doordat Solar Crew gevestigd is binnen de regio Veldhoven staan zij dicht bij de lokale klant; ook wat betreft het onderhoud en het leveren van advies. 

Waarom als bedrijf zonnepanelen laten plaatsen? 

Niet alleen stijgt de maatschappelijke verwachting dat een modern bedrijf zonnepanelen op het dak heeft, maar meer nog: bedrijven met een relatief hoog energieverbruik kunnen direct de opgewekte energie natuurlijk zelf gebruiken. De energienota zal hierdoor aanzienlijk lager uitpakken over een jaar genomen, wat ervoor zorgt dat de investering in zonnepanelen weer relatief snel zichzelf terugverdient, zeker in een tijd waarin energiekosten alleen maar lijken te stijgen. Wie als bedrijf meer wil weten over de vele mogelijkheden neemt vrijblijvend contact op met Solar Crew via de website